Istandsættelse af flyttelejlighed i København

Vi klarer lejlighedens istandsættelse ved flytning i hele København!

Når du flytter fra en lejelejlighed, kan du komme i en konfliktsituation med udlejer, idet der kan opstå uenighed om, hvor stor en del af depositummet, der skal bruges til renovering af lejligheden ved fraflytning. Som udgangspunkt skal lejligheden efterlades i samme stand som ved indflytning. Det er naturligvis umuligt helt at undgå slid på døre og vægge når man bor i en lejlighed. Derfor skal der næsten altid istandsættes ved fraflytning af lejlighed i større eller mindre omfang.

Udlejer kan kræve erstatning

Det er lovligt at gennemføre en renovering af lejligheden selv, men det er vigtigt, at det sker håndværksmæssigt korrekt. Udlejer kan kræve erstatning, hvis renoveringen ikke er grundig nok eller korrekt udført. I værste fald kan han kræve, at renoveringen omgøres på lejerens regning. Der er derfor al mulig god grund til at få det gjort ordentligt fra starten af.

Få en uafhængig vurdering

Hos Gadestævnets Malerservice kan du få en uafhængig vurdering af, hvad der er nødvendigt at gøre i lejligheden. Hvis du benytter os til istandsættelsen, sikrer du dig mod en efterregning. Ofte stilles der en lang række af krav til istandsættelse, som skal være opfyldt ved fraflytning af lejligheder. Særligt stilles der krav til lakering og slibning af gulve, samt maling af vægge og lofter. Hos Gadestævnets Malerservice er vi i stand til at imødekomme alle disse krav – dermed er vi det enkle og sikre valg.

Konkurrencedygtige priser

Hos Gadestævnets Malerservice renoverer vi lejligheder til konkurrencedygtige priser. Som oftest er der brug for maling af vægge og lofter, lakering af gulve og udarbejdelse af diverse skader. Vi kan tage os af alle nødvendige renoveringer til både lejers og udlejers tilfredshed.

Få professionelle til at klare opgaven

Gå ikke igang med istandsættelsen, hvis du ikke ved præcis, hvad du gør. Man kan næsten ikke forestille sig noget mere frustrerende end at foretage en istandsættelse, der koster blod, sved og tårer, for blot bagefter at få at vide, at det ikke er gjort godt nok. Vi vil derfor anbefale dig at få professionel hjælp. Der er en grund til, at vi har taget en uddannelse i det. Kontakt os allerede i dag.