Maling af vinduer, døre og andet udendørs malerarbejde

Giv dine vinduer, døre eller udvendige facade et nyt friskt pust med hjælp fra Gadestævnets Malerservice

Boligens facade er dens ansigt udadtil, og den er derfor det første indtryk, folk får af bygningen. Hvis malingen skaller, er blevet mat eller generelt ser grim ud, giver det et dårligt indtryk. Gadestævnets Malerservice hjælper dig med at friske dit hjem op ved at male vinduer, døre, terrasser eller facade.

Vi har mere end 30 års erfaring med udendørs malerarbejde, ikke blot for private husholdninger men også virksomheder og boligforeninger. Fra vores kontor i Hvidovre kører vi ud til hele Storkøbenhavn, og vi bestræber os på altid at levere den højeste kvalitet som muligt for pengene. Vi har desuden eget stillads, og vi behøver derfor hverken at leje eller låne.

Hvis du vælger os, kan du være sikker på, at dine døre, vinduer og facader er i gode hænder. Vores udendørs malerarbejde er både professionelt og veludført, og vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov og kommer med rådgivning for at sikre den bedste løsning. Vi er garanten for den bedste service og ydelser af højeste kvalitet!

Få et godt tilbud på udendørs malerarbejde på 30 28 38 79

Uanset om vi arbejder for privat, boligselskaber eller erhvervsvirksomheder, så er det afgørende for os, at vi leverer arbejdet i den kvalitet der forventes. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid i tilbudsfasen, så vi er sikre på at levere den rigtige løsning første gang, og kunden samtidig ikke er i tvivl om prisen.
Det er muligt at få en totalpris på malerarbejdet, ligesom vi også maler på timeløn, alt efter kundens ønske. Tilbuddet som gives er altid inkl. afdækning og oprydning efter endt arbejde.

Professionel hjælp til udendørs maling

Hos Gadestævnets Malerservice har vi bred erfaring med udendørs malerarbejde. Typisk bliver vi rekvireret til at male facader, vinduer eller terrasser, men hvis du har noget udendørs malerarbejde, der skal udføres, kan vi højst sandsynligt hjælpe – fra maling af døre til maling af træværk.

Der er generelt lidt højere krav til udendørs maling end indendørs. Udendørs maling er nemlig udsat for det danske vind og vejr, og bliver derfor nemmere slidt. Da malingen ofte fungere som et ekstra beskyttende lag på facaden, er det ofte en god idé regelmæssigt at få lagt et nyt lag, så dine udendørs arealer bliver holdt ved lige.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et pålideligt malerfirma, der som en selvfølge både rydder op og dækker af? Så ring til os på 30 28 38 79 eller kontakt os via vores kontaktformular.