Malerfirma i Hvidovre maler hele Storkøbenhavn

Gadestævnets Malerservice har lang erfaring med maling af lejligheder for boligselskaber og private husholdninger

Gadestævnets Malerservice skaber nyt liv på kontoret, lejligheden, eller hvor du har brug for det.

Malerfirmaet har mere end 30 års erfaring med at male og tapetsere for både virksomheder og private husholdninger. Firmaet er beliggende i Hvidovre, men vores kunder henvender sig fra hele Storkøbenhavn, når de ønsker at få udført malerarbejde, hvor der bliver leveret høj kvalitet for pengene.

Gadestævnets malerservice er et malerfirma, der gennem veludført, professionelt malerarbejde altid vil fremstå som et seriøst foretagende, hvor der bliver lyttet til vores kunders ønsker og behov. Vi er garanten for den bedste service og ydelser af højeste kvalitet!

Få et godt tilbud på malerarbejde 30 28 38 79

Uanset om vi arbejder for privat, boligselskaber eller erhvervsvirksomheder, så er det afgørende for os, at vi leverer arbejdet i den kvalitet der forventes. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid i tilbudsfasen, så vi er sikre på at levere den rigtige løsning første gang, og kunden samtidig ikke er i tvivl om prisen.
Det er muligt at få en totalpris på malerarbejdet, ligesom vi også maler på timeløn, alt efter kundens ønske. Tilbuddet som gives er altid inkl. afdækning og oprydning efter endt arbejde. Herunder kan du få et overblik over nogle af de ydelser vi udbyder:

Indendørs malerarbejde

For vores privatkunder udfører vi ofte istandsættelse af flyttelejligheder eller hjælp med maling og tapetsering i forbindelse med renoveringer. Boligselskaberne efterspørger for det meste hjælp til istandsættelser og maling af trappeopgange, mens erhvervsvirksomhederne oftest udnytter vores erfaring til maling af kontor og møderum.

Udendørs malerarbejde

Når Gadestævnets Malerservice bliver rekvireret til at udføre udendørs malerarbejde, er det ofte facader, vinduer eller terrassen, der skal have en ny gang maling. Ofte begynder vores udendørs malerarbejde med en grundig afrensning af de gamle malingrester, der er tilbage.
Ovenstående er blot et lille udsnit af de opgaver malerfirmaet udfører i Hvidovre og omegn. Har du lignende opgaver du skal have løst, så tag fat i os. Vores firma kan sikkert også hjælpe med alle mulige andre forespørgelser vedrørende malerarbejde, og vi er altid friske på at blive udfordret.

Tilbud og kontakt

Vi har hjemme i Hvidovre, men udfører malerservice, reparationer og tapetsering overalt i Storkøbenhavn. Har du brug for et pålideligt malerfirma, der som en selvfølge både rydder op og dækker af, så ring til os på 3028 3879 eller kontakt os via kontaktformularen.